• +48 794 113 882

Hokiyama Murakumo Tsuchime Santoku 180 mm

HMTS180

469,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata 12,00 zł
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • Stal: AUS-8, okładziny nierdzewne SUS405
  • HRC: 60
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 162 gramy

Nóż kuchenny Hokiyama Murakumo Tsuchime Santoku z ostrzem o długości 180 mm sprawdzi się jako doskonały nóż wielozadaniowy. Santoku oznacza 3 cnoty, które w tym przypadku mają przełożenie na 3 kuchenne czynności, tj. plastrowanie, a także krojenie w kostkę i siekanie. Ten typowy japoński nóż kuchenny ma więc wszechstronne zastosowanie, co zapewniło mu sporą popularność w japońskich kuchniach. Świetnie sprawdza się na użytek profesjonalny, a cenią go osoby, które pracują w małych kuchniach, gdzie mają do dyspozycji ograniczoną przestrzeń. Murakumo Tsuchime Santoku jest także polecanym użytkownikom, którzy szukają kompaktowego noża wysokiej jakości.

Kolekcja noży kuchennych Hokiyama Murakumo Tsuchime charakteryzuje się trójwarstwowym ostrzem z twardym rdzeniem wykonywanym ze stali molibdenowo-wanadowej AUS-8 i obłożonym okładzinami z nierdzewnej stali SUS405, co ułatwia codzienną pielęgnację noży. Wykorzystywana technika kucia walcowego, tzw. „roll forging” wpływa na świetne parametry noży. Są one zahartowane do poziomu 60 HRC i maja piękne wykończenie Tsuchime (młotkowanie). Mają one klasyczną rękojeść z drewna pakka w ciemnym kolorze. Rękojeść jest ergonomiczna i bardzo trwała dzięki potrójnemu nitowaniu. Efektowne i praktyczne noże kuchenne z serii Hokiyama Murakumo Tsuchime długo trzymają swoją ostrość i przypadną do gustu wszystkim osobom wymagającym piękna oraz funkcjonalności.
Rodzaje nożyNóż Santoku
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż kuchenny Hokiyama Murakumo Tsuchime Santoku z ostrzem o długości 180 mm sprawdzi się jako doskonały nóż wielozadaniowy. Santoku oznacza 3 cnoty, które w tym przypadku mają przełożenie na 3 kuchenne czynności, tj. plastrowanie, a także krojenie w kostkę i siekanie. Ten typowy japoński nóż kuchenny ma więc wszechstronne zastosowanie, co zapewniło mu sporą popularność w japońskich kuchniach. Świetnie sprawdza się na użytek profesjonalny, a cenią go osoby, które pracują w małych kuchniach, gdzie mają do dyspozycji ograniczoną przestrzeń. Murakumo Tsuchime Santoku jest także polecanym użytkownikom, którzy szukają kompaktowego noża wysokiej jakości.

Kolekcja noży kuchennych Hokiyama Murakumo Tsuchime charakteryzuje się trójwarstwowym ostrzem z twardym rdzeniem wykonywanym ze stali molibdenowo-wanadowej AUS-8 i obłożonym okładzinami z nierdzewnej stali SUS405, co ułatwia codzienną pielęgnację noży. Wykorzystywana technika kucia walcowego, tzw. „roll forging” wpływa na świetne parametry noży. Są one zahartowane do poziomu 60 HRC i maja piękne wykończenie Tsuchime (młotkowanie). Mają one klasyczną rękojeść z drewna pakka w ciemnym kolorze. Rękojeść jest ergonomiczna i bardzo trwała dzięki potrójnemu nitowaniu. Efektowne i praktyczne noże kuchenne z serii Hokiyama Murakumo Tsuchime długo trzymają swoją ostrość i przypadną do gustu wszystkim osobom wymagającym piękna oraz funkcjonalności.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Hokiyama Murakumo Tsuchime Santoku 180 mm

Hokiyama Murakumo Tsuchime Santoku 180 mm

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • Stal: AUS-8, okładziny nierdzewne SUS405
  • HRC: 60
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 162 gramy

Napisz opinię

1 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.