• +48 794 113 882

Masahiro MSC Brown Nóż Szefa Kuchni 180 mm

11052

269,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż szefa kuchni pochodzący z docenianej serii MSC ma długość ostrza 180 mm. Jest to podstawowy nóż, którym można wykonywać niemal wszystkie kuchenne prace. Nadaje się zarówno do krojenia i szatkowania, jak i do innych czynności, np. filetowania ryb.

Noże kuchenne z serii Masahiro MSC są podstawową linią skierowaną do osób prywatnych, zajmujących się gotowaniem w domowej kuchni. W skład serii MSC wchodzą podstawowe rodzaje noży kuchennych do uniwersalnego zastosowania. Ich ostrza powstają w specjalnym procesie – wykuwane są ze stali o nazwie MBS-26 (jest to stal wysokowęglowa), a w wyniku procesu hartowania (opracowanego przez właścicieli firmy, rodzinę Hattori) zyskują one imponującą twardość 58-59 HRC. Każdy z tych noży wykazuje doskonałe proporcje pomiędzy elastycznością ostrza, a jego twardością. Nierdzewne noże kuchenne są łatwe w utrzymaniu i mają drewnianą rękojeść, która nadaje im wyjątkowy, piękny wygląd. Rękojeść z drewna pakka specjalnie wyprofilowano, dzięki czemu jest ergonomiczna i bardzo wygodna.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż szefa kuchni pochodzący z docenianej serii MSC ma długość ostrza 180 mm. Jest to podstawowy nóż, którym można wykonywać niemal wszystkie kuchenne prace. Nadaje się zarówno do krojenia i szatkowania, jak i do innych czynności, np. filetowania ryb.

Noże kuchenne z serii Masahiro MSC są podstawową linią skierowaną do osób prywatnych, zajmujących się gotowaniem w domowej kuchni. W skład serii MSC wchodzą podstawowe rodzaje noży kuchennych do uniwersalnego zastosowania. Ich ostrza powstają w specjalnym procesie – wykuwane są ze stali o nazwie MBS-26 (jest to stal wysokowęglowa), a w wyniku procesu hartowania (opracowanego przez właścicieli firmy, rodzinę Hattori) zyskują one imponującą twardość 58-59 HRC. Każdy z tych noży wykazuje doskonałe proporcje pomiędzy elastycznością ostrza, a jego twardością. Nierdzewne noże kuchenne są łatwe w utrzymaniu i mają drewnianą rękojeść, która nadaje im wyjątkowy, piękny wygląd. Rękojeść z drewna pakka specjalnie wyprofilowano, dzięki czemu jest ergonomiczna i bardzo wygodna.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MSC Brown Nóż Szefa Kuchni 180 mm

Masahiro MSC Brown Nóż Szefa Kuchni 180 mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.