Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm
Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm

Masahiro BWH Nóż Nakiri 165mm

14035
dostępny - wysyłamy w 24h
339,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż Nakiri
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Nakiri z serii BWH posiada ostrze o długości 160 mm. Jest to nóż ostrzony dwustronnie, w zachodnim stylu i stanowi odpowiednik japońskiego Usuba – z wyglądu przypominającego mały tasak. W przeciwieństwie jednak do tasaka ma wyjątkowo cienkie ostrze zapewniające dużą łatwość oraz precyzję w siekaniu i krojeniu warzyw.

Serię noży BWH zaprojektowano w odniesieniu do profesjonalnej serii MV-H, a tym, co odróżnia noże BWH od noży MV-H jest brak skuwki pomiędzy rękojeścią i ostrzem. Noże kuchenne Masahiro BWH posiadają najwyższej jakości ostrza wykuwane z renomowanej stali MBS-26 (stal molibdenowo-wanadowa). Proces jej hartowania przebiega w 3 etapach i pozwala uzyskać twardość ostrza 58-59 HRC. Noże Masahiro BWH zapewniają więc idealne proporcje między elastycznością i twardością klingi. Warto pamiętać o tym, że noże te wykuwają japońscy rzemieślnicy zatrudnieni w firmie Masahiro już przeszło 30 lat. Każda z rękojeści jest bardzo wygodna oraz lekka – powstaje z drewna pakka, które poddaje się obróbce chemicznej umożliwiającej uzyskanie właściwości bakteriobójczych i wysokiej odporności na wodę. Wyjątkowo funkcjonalne oraz ostre noże kuchenne ucieszą każdego miłośnika gotowania i sprostają wymaganiom niejednego szefa kuchni.
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.