• +48 794 113 882
Tojiro Aogami Deba 180mm Powiększ

Tojiro Aogami Deba 180mm

F-977

1 099,00 zł

Dostępny

w magazynie

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 180mm
  • Rękojeść: drewniana + skuwka z bawolego rogu
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Deba w odróżnieniu od innych noży japońskich ma grube i ciężkie ostrze. Deba najlepiej nadaje się do wszelkiego rodzaju cięższych prac, jak oprawianie ryb, odcinanie łbów i filetowanie dużych ryb.

Tojiro Aogami, jest to seria profesjonalnych noży w tradycyjnym japońskim stylu, ostrzonych jednostronnie, dzięki czemu są idealne do przygotowywania sushi i sahimi. Noże te posiadają ostrze dwuwarstwowe, gdzie rdzeń został wykonany z bardzo twardej stali węglowej Aogami a zewnętrzna warstwa z miękkiej stali. Dzięki tej technice otrzymujemy nóż o imponującej twardości ostrza 63+/-1 HRC. Rękojeść została wykonana z japońskiego drewna HO i została wykończona skuwką z bawolego rogu. Wszystkie noże są ręcznie kute i wykańczane. Noże Tojiro Aogami nie są nierdzewne i wymagają odpowiedniej pielęgnacji. Noże te szczególnie polecamy dla sushi masterów oraz miłośników sushi. Wszystkie noże z serii zapakowane są w estetyczne pudełka prezentowe.
Rodzaje nożyNóż Yanagiba
Materiał ostrzaStal węglowa

Deba w odróżnieniu od innych noży japońskich ma grube i ciężkie ostrze. Deba najlepiej nadaje się do wszelkiego rodzaju cięższych prac, jak oprawianie ryb, odcinanie łbów i filetowanie dużych ryb.

Tojiro Aogami, jest to seria profesjonalnych noży w tradycyjnym japońskim stylu, ostrzonych jednostronnie, dzięki czemu są idealne do przygotowywania sushi i sahimi. Noże te posiadają ostrze dwuwarstwowe, gdzie rdzeń został wykonany z bardzo twardej stali węglowej Aogami a zewnętrzna warstwa z miękkiej stali. Dzięki tej technice otrzymujemy nóż o imponującej twardości ostrza 63+/-1 HRC. Rękojeść została wykonana z japońskiego drewna HO i została wykończona skuwką z bawolego rogu. Wszystkie noże są ręcznie kute i wykańczane. Noże Tojiro Aogami nie są nierdzewne i wymagają odpowiedniej pielęgnacji. Noże te szczególnie polecamy dla sushi masterów oraz miłośników sushi. Wszystkie noże z serii zapakowane są w estetyczne pudełka prezentowe.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Tojiro Aogami Deba 180mm

Tojiro Aogami Deba 180mm

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 180mm
  • Rękojeść: drewniana + skuwka z bawolego rogu
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Napisz opinię

9 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.