Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 210mm Żłobiony

14081
Dostępny - wysyłka w 24h
539,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż wielofunkcyjny Masahiro BWH Gyuto o długości 210 mm posiada żłobione ostrze i kształt opierający się na konstrukcji europejskiego noża szefa kuchni. Specjalne i charakterystyczne żłobienia, które wykonano na ostrzu, mają specjalną funkcję – zapobiegają przywieraniu do niego krojonego pożywienia.

Firma Masahiro zaprezentowała serię noży BWH, która powstała na bazie profesjonalnej serii noży kuchennych MV-H. Różnicą pomiędzy produktami z każdej serii jest brak skuwki na granicy rękojeści i ostrza (noże z serii BWH jej nie posiadają). Ostrza noży powstają na skutek wykucia ze stali o dobrej renomie i wspaniałych właściwościach – stali molibdenowo-wanadowej, zwanej MBS-26. Proces hartowania jest 3-stopniowy, dzięki czemu twardość ostrzy sięga 58-59 HRC i łączy się z pożądaną elastycznością. Ciekawym i wartym odnotowania faktem jest to, iż wszystkie noże spod marki Masahiro powstają przez wykucie, którym od ponad 30 lat zajmują się profesjonalni japońscy rzemieślnicy. Każdy z noży Masahiro BWH ma wygodną rękojeść z drewna pakka. Jest ona ponadto lekka, a po poddaniu drewna obróbce chemicznej zyskuje także wysoką odporność na wodę i właściwości bakteriobójcze. Te wyjątkowo ostre i wytrzymałe noże kuchenne mogą stanowić praktyczny prezent dla wszystkich amatorów sztuki gotowania.
Typ noża
Gyuto - Nóż Szefa Kuchni
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.