Miyabi 7000D


Japońskie Noże Kuchenne ze Stali Damasceńskiej Miyabi 7000D

Seria japońskich noży kuchennych Miyabi 7000D ma wiele cech, które decydują o jej najwyższej jakości. Rdzeń ostrzy jest wytwarzany z wyjątkowej stali CMV60 złożonej z molibdenu, wanadu oraz kobaltu, którą okuwa 65-warstwowa stal damasceńska. Dzięki temu oraz opracowanej metodzie hartowania twardość ostrza wynosi 60+/-1 HRC, sprawiając, że noże z serii Miyabi 7000D idealnie sprawdzą się zarówno w domowej kuchni jak i profesjonalnej restauracji. Noże te posiadają także optymalnie wyważoną i wyprofilowaną rękojeść, która wykonana została z micarty (połączenia wielowarstwowego lnu, a także żywicy syntetycznej) i wykończona stalą nierdzewną. Noże te są zapakowane w estetyczne pudełka i stanowią idealny pomysł na prezent.

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.