Gyuto - Nóż Szefa Kuchni


Noże szefa kuchni

Noże kuchenne dla szefa kuchni to jedne z najbardziej wszechstronnych noży kucharskich. Doskonale sprawdzają się jako nóż do krojenia, siekania, szatkowania, rozgniatania i przenoszenia produktów z deski do krojenia wprost na patelnię lub do garnka.
Japoński nóż szefa kuchni, tzw. nóż Gyuto, charakteryzuje się wysoką jakością i precyzją wykonania oraz niesamowitą ostrością. Ostrze noża jest dosyć długie, szerokie i wyprofilowane, zwężając się ku wierzchołkowi. Uniwersalność noża szefa kuchni pozwala kucharzowi na wykonanie większości prac kuchennych tylko przy użyciu jednego noża.
Profesjonalny nóż szefa kuchni to niezbędne wyposażenie w każdej restauracji czy kuchni miłośnika gotowania. W sklepie Hamono.pl znajdziecie same perełki najlepszych marek: Brieto, Global, Masamoto, Misono, Takeshi Saji, Nagomi, Takahisa Damascus, Tamahagane, Tojiro, Kyocera czy Masahiro.

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.