Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
  • Sale
  • -20%
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm
Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm

Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm

AFGY240TA
Brak
719,20 zł 899,00 zł -20%
Brutto

sprawdź koszty wysyłki

 
  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno hebanowe, skuwka pakka
  • Stal: Aogami Super, okładziny nierdzewne
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 152 gramy

Nóż wielofunkcyjny Akifusa Aogami Super Gyuto o długości ostrza 240 mm przyda się w każdej kuchni. Jako nóż o uniwersalnym przeznaczeniu może być stosowany zarówno do krojenia produktów w cienkie plastry, jak i do szatkowania. Specjalny profil oraz bardzo cienkie ostrze wpływają na skuteczność i zapewniają duży komfort podczas krojenia.

Seria noży Akifusa Aogami Super stanowi najlepszy wybór dla wszystkich osób, które chcą rozpocząć kuchenną pracę z nożami ze stali węglowej. Dzięki wytrzymałej konstrukcji pozwalają utrzymać wyjątkową ostrość oraz zachować agresję cięcia. Posiadają one rdzeń ze stali węglowej Aogami Super z okładzinami z nierdzewnej stali, co w znaczącym stopniu ułatwia ich pielęgnację. W przeprowadzanym procesie hartowania ostrza noży Akifusa Aogami Super uzyskują twardość na poziomie 63 +/- 1 HRC. Hebanowa rękojeść ma kształt litery D, która wpływa na wygodę i pewność chwytu. Dodatkowo została ona wykończona skuwką wykonaną z drewna pakka.
Typ noża
Gyuto - Nóż Szefa Kuchni
Rodzaj stali
Aogami Super
Zakres cen
600-999 zł
Akifusa
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

2 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.