• +48 794 113 882

Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm

AFGY240TA

899,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno hebanowe, skuwka pakka
  • Stal: Aogami Super, okładziny nierdzewne
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 152 gramy

Nóż wielofunkcyjny Akifusa Aogami Super Gyuto o długości ostrza 240 mm przyda się w każdej kuchni. Jako nóż o uniwersalnym przeznaczeniu może być stosowany zarówno do krojenia produktów w cienkie plastry, jak i do szatkowania. Specjalny profil oraz bardzo cienkie ostrze wpływają na skuteczność i zapewniają duży komfort podczas krojenia.

Seria noży Akifusa Aogami Super stanowi najlepszy wybór dla wszystkich osób, które chcą rozpocząć kuchenną pracę z nożami ze stali węglowej. Dzięki wytrzymałej konstrukcji pozwalają utrzymać wyjątkową ostrość oraz zachować agresję cięcia. Posiadają one rdzeń ze stali węglowej Aogami Super z okładzinami z nierdzewnej stali, co w znaczącym stopniu ułatwia ich pielęgnację. W przeprowadzanym procesie hartowania ostrza noży Akifusa Aogami Super uzyskują twardość na poziomie 63 +/- 1 HRC. Hebanowa rękojeść ma kształt litery D, która wpływa na wygodę i pewność chwytu. Dodatkowo została ona wykończona skuwką wykonaną z drewna pakka.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal węglowa

Nóż wielofunkcyjny Akifusa Aogami Super Gyuto o długości ostrza 240 mm przyda się w każdej kuchni. Jako nóż o uniwersalnym przeznaczeniu może być stosowany zarówno do krojenia produktów w cienkie plastry, jak i do szatkowania. Specjalny profil oraz bardzo cienkie ostrze wpływają na skuteczność i zapewniają duży komfort podczas krojenia.

Seria noży Akifusa Aogami Super stanowi najlepszy wybór dla wszystkich osób, które chcą rozpocząć kuchenną pracę z nożami ze stali węglowej. Dzięki wytrzymałej konstrukcji pozwalają utrzymać wyjątkową ostrość oraz zachować agresję cięcia. Posiadają one rdzeń ze stali węglowej Aogami Super z okładzinami z nierdzewnej stali, co w znaczącym stopniu ułatwia ich pielęgnację. W przeprowadzanym procesie hartowania ostrza noży Akifusa Aogami Super uzyskują twardość na poziomie 63 +/- 1 HRC. Hebanowa rękojeść ma kształt litery D, która wpływa na wygodę i pewność chwytu. Dodatkowo została ona wykończona skuwką wykonaną z drewna pakka.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm

Akifusa Aogami Super Gyuto 240 mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno hebanowe, skuwka pakka
  • Stal: Aogami Super, okładziny nierdzewne
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 152 gramy

Napisz opinię

2 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.