• +48 794 113 882

MIYABI 4000FC Nóż Sujihiki 24 cm

33950-241-0

799,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Sujihiki 240 mm cechuje się długim oraz wąskim ostrzem, które jest dwustronnie ostrzone. Nadaje się on zarówno do cięcia, jak i do krojenia różnych gatunków ryb oraz mięs w bardzo cienkie plastry i na sashimi. Ostrze tego atrakcyjnego wizualnie oraz bardzo ostrego noża kuchennego jest hartowane w niskiej temperaturze, dzięki czemu staje się niezwykle twarde i wytrzymałe.

Do serii Miyabi 4000FC zaliczają się wysokiej klasy noże kuchenne, które powstają w czerpiącym z tradycji, japońskim rzemiośle. Produkcja odbywa się w japońskiej fabryce, a zajmuje się nią znana z doskonałej jakości firma Zwilling. Ostrza noży z wysokowęglowej stali FC61, hartowane w specjalny sposób przy użyciu bardzo niskiej temperatury, są twarde (61+/-1 HRC) i przy tym wyjątkowo trwałe. Znakomite właściwości tnące noży Miyabi 4000FC idą w parze z niezwykłą wygodą, nawet podczas długotrwałego użytkowania. Charakterystyczna ośmiokątna rękojeść wytwarzana jest z pięknego drewna pakka. Podkreśla ona styl noży z serii Miyabi 4000FC, a jednocześnie zapewnia duży komfort i pewny chwyt w czasie pracy w kuchni.
Rodzaje nożyNóż Sujihiki
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż Sujihiki 240 mm cechuje się długim oraz wąskim ostrzem, które jest dwustronnie ostrzone. Nadaje się on zarówno do cięcia, jak i do krojenia różnych gatunków ryb oraz mięs w bardzo cienkie plastry i na sashimi. Ostrze tego atrakcyjnego wizualnie oraz bardzo ostrego noża kuchennego jest hartowane w niskiej temperaturze, dzięki czemu staje się niezwykle twarde i wytrzymałe.

Do serii Miyabi 4000FC zaliczają się wysokiej klasy noże kuchenne, które powstają w czerpiącym z tradycji, japońskim rzemiośle. Produkcja odbywa się w japońskiej fabryce, a zajmuje się nią znana z doskonałej jakości firma Zwilling. Ostrza noży z wysokowęglowej stali FC61, hartowane w specjalny sposób przy użyciu bardzo niskiej temperatury, są twarde (61+/-1 HRC) i przy tym wyjątkowo trwałe. Znakomite właściwości tnące noży Miyabi 4000FC idą w parze z niezwykłą wygodą, nawet podczas długotrwałego użytkowania. Charakterystyczna ośmiokątna rękojeść wytwarzana jest z pięknego drewna pakka. Podkreśla ona styl noży z serii Miyabi 4000FC, a jednocześnie zapewnia duży komfort i pewny chwyt w czasie pracy w kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 4000FC Nóż Sujihiki 24 cm

MIYABI 4000FC Nóż Sujihiki 24 cm

  • Typ: Nóż Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.