• +48 794 113 882

MIYABI 4000FC Nóż Sujihiki 24 cm

33950-241-0

799,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Nóż Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Sujihiki 240 mm cechuje się długim oraz wąskim ostrzem, które jest dwustronnie ostrzone. Nadaje się on zarówno do cięcia, jak i do krojenia różnych gatunków ryb oraz mięs w bardzo cienkie plastry i na sashimi. Ostrze tego atrakcyjnego wizualnie oraz bardzo ostrego noża kuchennego jest hartowane w niskiej temperaturze, dzięki czemu staje się niezwykle twarde i wytrzymałe.

Do serii Miyabi 4000FC zaliczają się wysokiej klasy noże kuchenne, które powstają w czerpiącym z tradycji, japońskim rzemiośle. Produkcja odbywa się w japońskiej fabryce, a zajmuje się nią znana z doskonałej jakości firma Zwilling. Ostrza noży z wysokowęglowej stali FC61, hartowane w specjalny sposób przy użyciu bardzo niskiej temperatury, są twarde (61+/-1 HRC) i przy tym wyjątkowo trwałe. Znakomite właściwości tnące noży Miyabi 4000FC idą w parze z niezwykłą wygodą, nawet podczas długotrwałego użytkowania. Charakterystyczna ośmiokątna rękojeść wytwarzana jest z pięknego drewna pakka. Podkreśla ona styl noży z serii Miyabi 4000FC, a jednocześnie zapewnia duży komfort i pewny chwyt w czasie pracy w kuchni.
Rodzaje nożyNóż Sujihiki
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż Sujihiki 240 mm cechuje się długim oraz wąskim ostrzem, które jest dwustronnie ostrzone. Nadaje się on zarówno do cięcia, jak i do krojenia różnych gatunków ryb oraz mięs w bardzo cienkie plastry i na sashimi. Ostrze tego atrakcyjnego wizualnie oraz bardzo ostrego noża kuchennego jest hartowane w niskiej temperaturze, dzięki czemu staje się niezwykle twarde i wytrzymałe.

Do serii Miyabi 4000FC zaliczają się wysokiej klasy noże kuchenne, które powstają w czerpiącym z tradycji, japońskim rzemiośle. Produkcja odbywa się w japońskiej fabryce, a zajmuje się nią znana z doskonałej jakości firma Zwilling. Ostrza noży z wysokowęglowej stali FC61, hartowane w specjalny sposób przy użyciu bardzo niskiej temperatury, są twarde (61+/-1 HRC) i przy tym wyjątkowo trwałe. Znakomite właściwości tnące noży Miyabi 4000FC idą w parze z niezwykłą wygodą, nawet podczas długotrwałego użytkowania. Charakterystyczna ośmiokątna rękojeść wytwarzana jest z pięknego drewna pakka. Podkreśla ona styl noży z serii Miyabi 4000FC, a jednocześnie zapewnia duży komfort i pewny chwyt w czasie pracy w kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 4000FC Nóż Sujihiki 24 cm

MIYABI 4000FC Nóż Sujihiki 24 cm

  • Typ: Nóż Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.